Binance Will Delist Six Altcoins on August 19, 2024

By COINTURK NEWS
about 1 month ago
2024 2024 VGX EPS LOOM

You can also read this news on COINTURK NEWS: Binance Will Delist Six Altcoins on August 19, 2024

Dev kripto para borsası Binance, 19 Ağustos 2024 tarihinde PowerPool (CVP), Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Loom Network (LOOM), Reef (REEF) ve VGX Token (VGX) dahil olmak üzere altı altcoin’i delist edeceğini diğer bir deyişle listeden çıkaracağını duyurdu. Bu karar, Binance’in belirli altcoin’lerin artık yüksek standartlarını karşılamadığına karar vermesi üzerine alındı.

Evaluation of Listed Altcoins

Binance, platformunda listelenen her bir altcoin‘i periyodik olarak gözden geçirerek belirli kriterler doğrultusunda değerlendirmeler yapmaktadır. Bu değerlendirme süreci altcoin’lerin Binance üzerinde listelenmeye devam etmesi veya listeden çıkarılmasına karar verilmesinde kritik rol oynar. Dev kripto para borsası bu yolla kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı ve piyasa dinamiklerine uyum sağlamayı hedeflemektedir.

Binance’in bir altcoin’i listeden çıkarma kararını verirken dikkate aldığı faktörler arasında proje ekibinin taahhüdü, gelişim faaliyetlerinin kalitesi, ticaret hacmi ve likidite, ağın güvenliği ve istikrarı gibi birçok unsur yer almaktadır.

Ayrıca proje ekibinin Binance’in belirli zamanlarda yaptığı durum tespiti taleplerine verdiği yanıtlar, etik olmayan veya dolandırıcılık niteliği taşıyan davranışlar ve yeni düzenleyici gereksinimler de bu süreçte göz önünde bulundurulmaktadır.

CVP, EPX, FOR, LOOM, REEF, and VGX Will Be Delisted on August 19

19 Ağustos’ta delist edilecek olan CVP, EPX, FOR, LOOM, REEF ve VGX altcoin’leri bu inceleme süreci sonucunda belirlenen kriterleri karşılamadıkları için listeden kaldırılacak. Kullanıcılar bu altcoin’lerle ilgili tüm spot ticaret işlemlerini 26 Ağustos 2024 tarihinde TSİ 06.00’a kadar tamamlamaları gerekiyor.

Binance, CVP, EPX, FOR, LOOM, REEF ve VGX’i listeden çıkarma kararını kullanıcılarını en iyi şekilde korumak ve platformdaki altcoin’lerin kalitesini yüksek tutmak amacıyla alındığının altını çizdi. Listeden çıkarılan altcoin’lerden tutan kullanıcıların olası kayıplarını en aza indirmek adına bir an önce gerekli adımları atmaları tavsiye edildi.

The post first appeared on COINTURK NEWS: Binance Will Delist Six Altcoins on August 19, 2024

The post Binance Will Delist Six Altcoins on August 19, 2024 appeared first on COINTURK NEWS.

Related News