Bitget Wallet Surpasses MetaMask in Downloads

By COINTURK NEWS
about 2 months ago
2024 ARB BNB SFP PHANTOM

You can also read this news on COINTURK NEWS: Bitget Wallet Surpasses MetaMask in Downloads

Bitget borsasına ait bir Web3 kripto para cüzdanı olan Bitget Wallet geçen ay en büyük rakibi MetaMask’ı indirme sayısı bakımından geride bırakmayı başardı. Blockchain veri analiz platformu CryptoRank’ın verilerine göre Bitget Wallet uygulaması Temmuz 2024’te 1,6 milyon indirme sayısına ulaşarak MetaMask’ı 100.000 indirmeyle geçti.

Bitget Wallet Receives High Interest

İndirme sayısına göre ilk 10’daki diğer cüzdanlar arasında 667.000 indirmeyle Phantom Wallet, 475.000 indirmeyle Coinbase Wallet ve 157.000 indirmeyle Animoca Brands destekli SafePal yer alıyor.

Bitget Wallet’ın baş operasyon görevlisi Alvin Kan’a göre cüzdanın hızlı büyümesi özellikle 2024 boyunca büyük işlem akışları gören memecoin projeleri olmak üzere artan zincir içi işlemlere atfedilmeli. Kan, konuya yönelik Bitget Wallet’ın ayrıca TON ana ağını tam olarak destekleyen ilk cüzdanlardan biri olduğu için The Open Network (TON) ekosisteminden birçok kullanıcı kazandığını söyledi.

Temmuz 2024’te TON; Polygon, Arbitrum ve BNB Chain gibi diğer ekosistemleri geride bırakarak Bitget Wallet’ta en çok işlem yapılan ağ oldu. Kan, diğer büyüme tetikleyicileri arasında Mart 2024’te Bitget Wallet Token’ın (BWB) lansmanından bahsetti:

“BWB’nin tanıtımından bu yana Bitget Wallet’ın kullanıcı tabanı, yönetişim, staking ve ekosistem airdrop etkinliklerine katılımın artmasıyla %50’den fazla artarak 30 milyona ulaştı.”

Kan, BWB’nin lansmanının ayrıca daha yüksek işlem hacimlerine ve özellikle Japonya ve Nijerya gibi önemli pazarlarda daha geniş kullanıcı etkileşimine katkıda bulunduğunu ekledi.

Details on the Subject

Bitget Wallet üzerinden alınan verilere göre uygulama şu anda 186’dan fazla ülke ve bölgeden kullanıcıya sahip ve Asya, Avrupa, Amerika, Afrika ve Okyanusya dahil olmak üzere tüm kıtalarda aktif olarak yeni kullanıcılar ekliyor.

2024’ün ilk yarısında İtalya, Avustralya ve İsveç uygulama indirmelerinde en hızlı büyüyen ülkeler oldu ve sırasıyla 2023’ün ilk yarısından bu yana indirmelerde %7.500, %5.300 ve %5.200 ekledi. Bitget Wallet’ta diğer hızlı büyüyen ülkeler arasında sırasıyla %4.600, %4.400 ve %2.100 büyüme yaşayan Filipinler, Rusya ve Japonya yer alıyor. Alvin Kan konuya yönelik şu ifadeleri paylaştı:

“Web3 kullanıcıları genellikle bilgisayarlarda eklenti cüzdanları kullanmayı tercih etmedikleri için kitlesel benimsenmeyi teşvik etmek için mobil deneyimi vurguluyoruz.”

The post first appeared on COINTURK NEWS: Bitget Wallet Surpasses MetaMask in Downloads

The post Bitget Wallet Surpasses MetaMask in Downloads appeared first on COINTURK NEWS.

Related News