Investors Spot Two Promising Altcoins

By COINTURK NEWS
4 months ago
ANDY TOKEN DOG SPOT ANDY

You can also read this news on COINTURK NEWS: Investors Spot Two Promising Altcoins

Binance borsasında listelenen veya merkezi borsalarda işlem gören altcoinler çoğu yatırımcı tarafından bilinir. Ancak özellikle meme coinlerde bir anda ortaya çıkan ve az bir hacimle ciddi kazanç fırsatları sunan alternatifler vardır. Bunları az sayıda yatırımcı fark eder ve zirvelerine ulaştıklarında çoktan iş işten geçmiş olur. Bu ay için bahse konu olan türden 2 altcoini ele alacağız.

DOG-GO-THE-TO-MOON (DOG)

Kısa süre önce tüm zamanların rekor fiyatına ulaştı ve 0,00962 dolara tırmandı. Yazı hazırlandığı sırada yüzde 10 civarında değer kaybeden DOG 0.00879 dolara geriledi. Az bilinen meme coinlerde kar alma ilgisi çok büyük sonuçlar doğurabilir ancak yine de DOG için böyle bir dikkat çeken tehlike yok.

Kontrolün kimde olduğunu anlamaya yardımcı olan Elder-Ray Index bize DOG için halen boğaların ipleri sıkı tuttuğunu gösteriyor. Alım satım baskısını ölçen bu endeks eğer pozitif değer veriyorsa yükselişin devamı potansiyeli desteklenir. Eğer beklenen senaryo gerçekleşir ve yüzde 10’luk düzeltmenin ardından boğalar tekrar harekete geçerse tüm zamanların rekor fiyatı tekrar görülebilir.

Daha ötesinde 0,015 dolara kadar yükselişin devamı potansiyeli vardır. Özellikle BTC 69.000 dolar üzerinde oyalanırken yeni yeni ilgi çeken meme coinlerin potansiyelini izlemek önemli.

ANDY ETH (ANDY)

Yine yatırımcıların önemli kısmının adını ilk defa duyduğu kripto paralardan biri de ANDY Token’dir. 0,00025 dolardan alıcı buluyor ve 20 günlük EMA aşıldı. Kısa vadeli yükseliş sinyali olarak bu ortalamanın geri alınması hep dikkat çekici olmuştur. Yani ANDY Token daha büyük bir yükseliş döneminin arifesinde olabilir.

Alıcıların gücünü görmek için RSI’a baktığımızda burada da 71,3 rakamını görüyoruz. Eğer RSI 70’i aşıyorsa bu aşırı talebi yansıtır. Yani fiyattaki toparlanmanın daha yüksek zirveler için halen alanı var ve ralli yeni başlamış olabilir.

Eğer iyimser senaryo gerçekleşir ve boğalar birikime devam ederse tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000300 dolar çok geçmeden test edilebilir. Ardından 0,0005 dolarda yeni bir zirve potansiyeli doğacaktır. Elbette kimse geleceği göremiyor ve bambaşka senaryoların da gerçekleşme potansiyeli var.

The post first appeared on COINTURK NEWS: Investors Spot Two Promising Altcoins
Related News