Mog Coin Reaches All-Time High Despite Recent Drop

By COINTURK NEWS
3 months ago
NEO SAND XTZ MOG CIN

You can also read this news on COINTURK NEWS: Mog Coin Reaches All-Time High Despite Recent Drop

Ethereum ağında yer alan popüler memecoin Mog Coin bugün %4 yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00000245 dolar seviyesine ulaştı. Token kısa bir süreliğine de olsa CoinGecko’da ilk 100 coin arasında yer aldı ancak daha sonra bu listeden çıktı. MOG neredeyse tam olarak bir yıl önce 19 Temmuz 2023’te piyasaya sunuldu ve adını İngilizce mesaj panosu sitesi 4chan’da popüler olan bir terimle paylaşıyor.

What’s Happening with MOG?

Birçok yönden kripto token, başlangıcından bu yana memecoin rakiplerini harekete geçiriyor. Geçtiğimiz üç ay içinde MOG fiyatı %301 oranında artış gösterdi ve şu anda 820 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

Bu, MOG’u Layer-1 ağı Tezos (XTZ), oyun ağı Ronin (RON) ve meta veri oyunu The Sandbox (SAND) gibi token’ların önüne koyuyor. Bu süreç aynı zamanda CoinGecko’ya göre Mog Coin’i piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük memecoin projesi yapıyor.

Bu yazının yazıldığı sırada MOG, Ethereum’dan ilham alan ağ NEO’nun 5 milyon dolar gerisindeydi. Eğer bu açığı kapatabilirse, ilk 100 kripto token arasına tekrar girme şansı var. Mog Coin tüm zamanların en yüksek piyasa değeri olan 880 milyon dolara ulaştığında 850 milyon dolarlık NEO’yu geçmişti. Ancak o zamandan beri liderliğini kaybetti ve her iki token da düştü. NEO şu anda 825 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Details on the Subject

Mog Coin, Joycat adlı bir karakterle ilişkilendirilecek şekilde 4chan üzerinde geliştirildi. Joycat o zamandan beri token’ın sembolü haline geldi. Engerek gözlüğü takan ve ekranı işaret eden gülen bir kedi kısa sürede madeni parayla eşanlamlı hale geldi. Artık yatırımcılar Joychat’i bir emoji kombinasyonuyla taklit ediyor. Erken dönem MOG yatırımcılarından biri X üzerinden konuya yönelik şu ifadeleri paylaştı:

“Bu, memecoin’i hiper iletişime yaymak için gerekli olan türden bir mutasyondu ve şimdi buradayız. Aslında her şeyin gerçek zamanlı olarak ortaya çıkmasını izlemek büyük bir zevkti. Bir memecoin beynin bir görüntü/bağlam içinde araması gereken hakimiyeti tanımlayan bir fiilden, anında tanınabilir bir şeye nasıl dönüşebilir?”

The post first appeared on COINTURK NEWS: Mog Coin Reaches All-Time High Despite Recent Drop
Related News